6 Comments on “Distriktsserien 2019-2020 slutspelad”

 1. Tack, det var trevligt att spela i distriksserien med era fina och trevliga arrangemang!
  Vi kommer att söka till Allsvenskans division III och räknar med spel där men då Tanum II verkar vara godkända att spela med ordinarie Allsvenska spelare kan kanske även vi tänka oss att ha med ett lag i distriktsserien där 2, 3 kanske ibland 4 ordinarie allsvenska spelare deltar!? Accepterar VSF detta från vår sida om även de andra i vår klubb tycker att vi borde ha med ett lag i distriktsserien?
  Med vänliga hälsningar/Per Harila

  1. Hej!

   Det är mycket riktigt så att även de spelare som deltar i Allsvenskan har rätt att delta i vår distriktsserie. Vi har inte för avsikt att ändra på den regeln. Jag hoppas att ni vill vara med nästa säsong också!
   Mvh
   Josef Håkanson, vice ordförande i Västergötlands schackförbund.

   1. Tack för besked, Josef och VSF!

    Antar att vår lilla klubb kommer att anmäla ett lag till distriktserien om även omständigheterna medger det!?

    Med vänlig hälsning/Per Harila

    1. Hej!

     Jag förstår inte frågan, tyvärr. Men ni är varmt välkomna att delta i distriktsserien nästa säsong, oavsett om ni deltar i allsvenskan eller inte. Jag hoppas att det besvarar din fråga.

     Mvh Josef Håkanson

     1. Hej och tack!
      Syftade, oklart på i förra meddelandet, på att om omständigheterna i vår lilla klubb tillåter det så är det intressant att anmäla även ett lag till distriktsserien, vilket vi är glada över att det nu finns möjlighet till tack vare ert fina arbete!
      Tack och hej, så länge!/Per Harila

     2. ”… om även omständigheterna medger det!?”

      Var inte en direkt fråga mer ett schackligt (!?) konstaterande om en intressant och trevlig möjlighet att deltaga i ert fina arrangemang.

      Mvh/Per

Comments are closed.