Spelarinformation för Lilla Alingsåsspelen

Den 29-30 juli spelas Lilla Alingsåsspelen. Anmälningstiden är ute. Vi kan konstatera att hela 77 spelare är anmälda till tävlingen, vilket såklart är mycket glädjande siffror.  😀 De närmaste dagarna kommer betalningar att fortsätta prickas av i listan över anmälda spelare.

Utdrag ur inbjudan: ”Spelare som betalar kontant på plats skall betala senast 10.15 lördagen den 29 juli. Spelare som har betalat startavgiften via Swish eller bankgiro kan komma direkt till första ronden, ingen avprickning krävs! Det är spelarnas ansvar att kontrollera att deras betalning har markerats i listan över anmälda spelare.”

Kommentar/förtydligande: Om du inte har markerats som betalad senast fredag morgon, måste du se till att vara i spellokalen absolut senast 10.15 på lördag för att betala kontant, alternativt uppvisa bevis på att du har betalat in startavgiften.
Klicka här för att se listan över anmälda spelare! Denna länk kommer också kunna användas för att följa lottning och resultat i tävlingen.
Huvudpriser: 1. 7000 kr 2. 5000 kr 3. 4000 kr 4. 2500 kr 5. 1500 kr.
Sakpriser till bäst placerade spelare utan ELO samt bästa minior och veteran.
Då många anmälda saknar eloranking kommer det delas ut sakpris till minst de fem främst placerade spelarna utan eloranking.
Långparti-ELO krävs för att vinna något av huvudpriserna!

Spelare uppmanas att regelbundet besöka vår hemsida för senaste nyheterna om tävlingen. Spelare uppmanas också att läsa inbjudan noga för att ej missa viktig information om priser, starttid för respektive rond, med mera.
Inbjudan
Denna sida uppdateras löpande med information och förtydliganden inför tävlingen. Om du fortfarande har frågor efter att ha läst allt innehåll på denna sida samt inbjudan så får du gärna kontakta Västergötlands schackförbund med dina frågor. Skicka ett mejl eller kontakta distriktets anställde, Josef Håkanson, på telefon 076-623 63 70. Spelare som akut behöver komma i kontakt med tävlingsledningen precis innan tävlingen eller under tävlingen uppmanas att ringa till Josef som också är huvuddomare på tävlingen. Använd numret ovan i sådana fall.