Rond 1 i Distriktsserien är lottad!

Uppdatering gjord 5 oktober 2023:
Lottningen för rond 1 har justerats manuellt. Tanums SS 4 tillåts hoppa in i tävlingen och har lottats in i rond 1 mot det lag som tidigare hade frirond, Vänersborgs SS 1. Bakgrunden till beslutet är att det innebär att ett jämnt antal lag deltar i tävlingen, vilket är positivt eftersom frirond undviks, samt att Vänersborgs SS 1 har meddelat att de är villiga att spela mot Tanums SS 4 i rond 1, istället för att ha frirond. Således deltar 22 lag i tävlingen. Mer om den nya lottningen kan läsas här! Observera att lottningen i rond 1 är oförändrad för alla lag utom Vänersborgs SS 1 (och Tanums SS 4 som inte var inlottad i den tidigare publicerade lottningen).

Den 14 oktober spelas första sammandraget i Västergötlands schackförbunds distriktsserie, säsongen 2023/2024. Hela 21 lag deltar i tävlingen! Det innebär en mycket kraftig ökning av antalet lag jämfört med säsongen 2022/2023, då ”endast” 14 lag deltog.  😀
VSF:s styrelse har beslutat att sammandraget ska spelas på tre olika platser.
Spellokaler är följande: Sjöboskolan i Borås, Källeskolan i Skara och Tanums SS klubblokal i Tanumshede. Rond 1 är lottad. Lottningen återfinns här!
Första ronden startar klockan 10.00.
Observera att andra ronden i respektive sammandrag startar klockan 14.15 denna säsong. Observera också att lagledare denna säsong ska lämna in laguppställning digitalt i Sveriges schackförbunds medlemssystem, senast 20 minuter innan respektive rondstart. Information om hur inlämning av laguppställningar i Medlemssystemet går till kommer att skickas till lagledare inom kort.