Viktig information om medlemsregistrering


Viktig information om medlemsregistrering

De flesta schackklubbar har kalenderår som verksamhetsår, vilket innebär att de flesta klubbar är nu inne i ett nytt verksamhetsår.
Aktuellt medlemsskap i en schackklubb krävs för att delta i bland annat våra distriktsmästerskap och elorankade tävlingar. Det är därför viktigt för alla spelare att se till att de har ett aktuellt medlemskap i sin schackklubb, så att de kan delta på elorankade tävlingar och representera sin klubb i lagtävlingar.

Information till spelare om hur man gör för att bli medlem i sin schackklubb för år 2024:
Om din klubb har kalenderår som verksamhetsår, behöver du säkerställa att du har betalat in medlemsavgift till din klubb för år 2024, samt kontrollera att din klubb har registrerat dig som medlem för år 2024. 

Om du är osäker på hur du betalar in medlemsavgiften, kontakta en ledare i din schackklubb. 
För att kontrollera att du är registrerad som medlem i din klubb för år 2024: Besök denna sida och välj din schackklubb. Om ditt namn syns på rankinglistan för din klubb, så har du ett aktuellt medlemskap. 

Information till ledare om medlemsregistrering:
Medlemsregistrering görs i Sveriges schackförbunds medlemssystem. Personer som har rollen ”administratör” för sin klubb i medlemssystemet kan lägga till medlemskap och ändra medlemsuppgifter. Om du saknar inloggningsuppgifter till medlemssystemet eller har glömt ditt lösenord, kontakta Sveriges schackförbund. Sveriges schackförbunds kansli kan då skicka ut ett nytt lösenord till dig.
Läs gärna om hur medlemsregistrering ska göras i hjälptexterna till medlemssystemet